JK-GRUPPE - her skinner solen

Intet liv uden lys. Dette er JK-Gruppens motto!
Stiftet i Eitorf i 1927 som et mindre træværksted, til verdensledende solarieproducent, der har udviklet JK-Gruppen til en international specialist inden for Lifestyle-, Beauty- og Health-markedet.

VERDENSLEDER FRA WINDHAGEN
I hovedkvarteret i Windhagen har vi produceret solarier siden 70-erne.
Med mærket Ergoline fra 1987 har vi opnået et internationalt gennembrud som det foretrukne solariemærke. Innovativ UV-teknologi og progressivt design, enestående komfort, forbilledlig kvalitet og professionel support har gennem 30 år gjort Ergoline til nummer 1. I Tyskland bærer mere end 70% af alle solarier det kendte magentafarvede logo. Foruden fabrikation i Windhagen produceres der i Bad Honnef/Rottbitze. Herfra eksporteres solarier til flere end 50 lande, hvor USA er det største eksportmarked. Også der sætter man lid til kvalitetsprædikatete ”Made in Germany”. 

 JK-INTERNATIONAL GmbH markedsfører solariemærkerne ERGOLINE, SUN ANGEL og SOLTRON samt Beauty-mærket BEAUTY ANGEL.

 JK-BEAUTY SYSTEMS GmbH har siden 2012 markedsført produktet BEAUTY ANGEL der henvender sig til et specialiseret skønhedssegment.

 JK-HOLDING integrerer de fleste administrative opgaver for datterselskaberne: Strategisk planlægning, forskning og udvikling samt generelle administrative tjenester. Alle markedsføringsaktiviteter er i de senere år overført til de respektive selskaber.

JK-LEASING GmbH & Co. KG tilbyder pengeinstitut-uafhængig leasing så også nyere selskaber har adgang til attraktiv finansiering.

JK-LICHT er Full-Service leverandør af forbrugs- og salgsprodukter til solcentre, f.eks. Lyskilder, Kosmetik, Hygiejneartikler samt diverse tilbehørsartiker.

DJK-GLOBAL SERVICE er ansvarlig for den tekniske kundsupport både under og efter garantiperioden og leverer Reservedele, Teknisk dokumentation, Uddannelse og Teknisk support.

 JK-PRODUCTS GmbH har det overordnede ansvar for  Materialeindkøb, Logistik und Produktion.


Se også beauty-tan.com